KORTINGEN OP KUNST & CULTUUR


De Ckaart biedt u elke twee weken nieuwe aanbiedingen Daarnaast kunt u voortdurend toegangskaarten winnen.


Kortingen krijgt u op uw bezoek aan musea, toneelvoorstellingen, musicals, muziekuitvoeringen, cabaret, enzovoorts. En kortingen op uw abonnementen, uw bezoeken aan kunstbeurzen, mooie kunstboeken, enzovoorts. De Ckaart maakt het mogelijk.

Elke twee weken krijgt u weer nieuwe aanbiedingen met kortingen. En elke twee weken kunt u weer andere toegangskaarten winnen. Culturele organisaties kunnen hun aanbiedingen hier opgeven.
Boeken / Literatuur | Actuele kortingen

Een uniek boek: Begijnhoven in de Nederlanden voor slechts € 19,95!

Een uniek boek: Begijnhoven in de Nederlanden voor slechts € 19,95!


Dit boek in oblong formaat (langgerekt A4) met harde kaft en voorzien van lakopdruk, verhaalt het ontstaan en de ontwikkeling van alle 40 begijnhoven in Nederland en België en hun inwoonsters door de jaren heen Elk begijnhof wordt met een korte tekst over de geschiedenis gepresenteerd. Honderd kwalitatieve, fijnzinnige en paginagrote tekeningen leggen de karakteristieke sfeer op een minutieuze wijze trefzeker vast, aldus professor Peter Nissen (kerk- en kunsthistoricus). Het boek vat aan met een historisch overzicht van de begijnen en hun begijnhoven in de Nederlanden. Daarna worden de begijnhoven in Nederland en Vlaanderen één voor één besproken en getekend. Turnhout komt daarbij twee keer expliciet aan bod. Het kwalitatief goed uitgevoerde boek met 170 pagina's, leest erg prettig en kan ook gebruikt worden als gids bij een bezoek aan de verschillende hoven. Met uw geldige Ckaart krijgt u op dit prachtige boek maar liefst € 8,- korting op de oorspronkelijke prijs van € 27,95. U kunt het boek bestellen door een e-mail te sturen naar info@louisdegroot.nl, onder opgave van uw NAW-gegevens, het telefoonnummer waaronder u te bereiken bent, uw Ckaartnummer en het aantal gewenste boeken. Vervolgens wordt uw bestelling met de korting van € 8,- gratis naar u verzonden. Meer informatie vindt u op www.louisdegroot.nl.

Het nieuwe Jaarboek Kunstenaars 2017

Het nieuwe Jaarboek Kunstenaars 2017


Ter gelegenheid van de Kunstweek verschijnt in november het Jaarboek Kunstenaars 2017. Zoals de vorige edities is ook het nieuwe Jaarboek Kunstenaars een omvangrijk en smaakvol opgemaakt boek met de namen van circa 3.000 Nederlandse beeldend kunstenaars en presentaties met foto's van werken van circa 160 Nederlandse kunstenaars. Bovendien zijn er enkele bijdragen van bekende Nederlandse kunstliefhebbers. Het boek telt 240 pagina's, heeft een hardcover en is, naast een plezier om in te lezen en te kijken, ook een praktisch naslagboek en referentie met autoriteit. Met uw Ckaart ontvangt u € 5,- korting op het Jaarboek. U bestelt het Jaarboek door een e-mail te sturen naar info@jaarboekkunstenaars.nl, onder opgave van uw naam, adres, woonplaats en uw Ckaartnummer. U ontvangt dan een bevestiging. Meer informatie vindt u op www.jaarboekkunstenaars.nl.

Korting op de Grote Kunstkalender 2017: drie kilo aan kunst!

Korting op de Grote Kunstkalender 2017: drie kilo aan kunst!


De Grote Kunstkalender 2017 toont op fiks formaat elke dag het werk van een hedendaagse Nederlandse kunstenaar. De kalender biedt een podium aan 365 gerenommeerde én aanstormende creatieven zoals designers, vormgevers, illustratoren, dichters, schrijvers, modeontwerpers, fotografen en architecten. Interessant voor de kunstliefhebber, maar ook een musthave voor degene die zich wil laten verrassen door het veelzijdige aanbod van de kunsten. De eerste editie van de kalender verscheen in 2012 en won bij de Kalenderwedstrijd van het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen de eerste prijs in de categorie wandkalender. Als Ckaarthouder bestelt u de Grote Kunstkalender 2017 met € 5,- korting. Voor maar € 29,95 haalt u drie kilo kunst in huis! Bij uw bestelling in de webshop gebruikt u de kortingscode: GKK2017 en ontvangt zo € 5,- korting. Voor meer informatie en webshop kijkt u op www.trichispublishing.nl.

5 kunstboeken voor maar € 12,-

5 kunstboeken voor maar € 12,-


U ontvangt de boeken 'Who needs art', 'Een Hommage aan de Nederlandse Kunst en Kunstenaars', 'Een ontmoeting met kunst', 'Kunst naar Hartenlust' en 'Beeldende Kunst in de Amerstreek' voor slechts € 12,- (+ € 3,- verzendkosten): stuk voor stuk boeken waarin de mooiste kunstwerken van bekende en minder bekende Nederlandse kunstenaars op een harmonieuze wijze zijn gepresenteerd. Wilt u dit mooie boekenpakket ontvangen voor € 12,- (+ € 3,- verzendkosten) met een oorspronkelijke waarde van € 89,50? Stuur dan een email naar info@kunstweek.nl, met vermelding van uw naam, adres, IBAN-nummer en Ckaart nummer en u ontvangt het pakket binnen circa een week!

BLIJF OP DE HOOGTEElke week komen er Ckaart aanbiedingen bij. Blijf eenvoudig op de hoogte via de nieuwsbrief.


Neem een abonnement op de nieuwsbrief

PROFITEER VAN ALLE VOORDELEN


Ckaart
De Ckaart kan u al gauw vele tientallen tot honderden euro's voordeel opleveren.


Bestel 'm nu met korting!