KORTINGEN OP KUNST & CULTUUR


De Ckaart biedt u elke twee weken nieuwe aanbiedingen Daarnaast kunt u voortdurend toegangskaarten winnen.


Kortingen krijgt u op uw bezoek aan musea, toneelvoorstellingen, musicals, muziekuitvoeringen, cabaret, enzovoorts. En kortingen op uw abonnementen, uw bezoeken aan kunstbeurzen, mooie kunstboeken, enzovoorts. De Ckaart maakt het mogelijk.

Elke twee weken krijgt u weer nieuwe aanbiedingen met kortingen. En elke twee weken kunt u weer andere toegangskaarten winnen. Culturele organisaties kunnen hun aanbiedingen hier opgeven.
Kunst(werken) | Actuele kortingen

Art & Coffee bij Galerie De Burgerij in Vorden

Art & Coffee bij Galerie De Burgerij in Vorden


Galerie De Burgerij stelt per jaar vijf à zes verkoopexposities samen van werk van hedendaagse, professioneel werkende kunstenaars uit binnen- en buitenland. Het kunstaanbod, de inrichting, het prachtige licht en de bloemrijke beeldentuin ontvangen keer op keer veel lof. Onder het genot van een kopje Javaanse koffie, vers gemalen en in de Achterhoek gebrand, kunt u genieten van de verrassende exposities van figuratieve en non-figuratieve kunst. In de bloemrijke beeldentuin achter de galerie vindt u de koffie- en theeschenkerij. De zomerexpositie van zondag16 juli tot en met zondag 20 augustus laat autonome Finse Glaskunst zien van Marja Hepo-aho en Kari Alakoski. Marja combineert de schoonheid van glas met steen op sublieme wijze en in de glaskunst van Kari ontspringen buitengewoon geraffineerde patronen. Daarnaast zijn gestapelde glassculpturen te zien van Linda van Huffelen (Schipborg) en glasobjecten van Mary Quarles van Ufford (Vorden), beiden passen glasfusie toe. Vorden is prachtig gelegen in het coulisselandschap van de Achterhoek, centraal gelegen tussen de nieuwe musea in Zutphen, Gorssel en Ruurlo (musea voor Modern Realisme). Ckaarthouders krijgen vanaf zondag 16 juli gratis toegang en versgemalen Javaanse koffie op vertoon van een geldige Ckaart in de galerie. Kijk voor meer informatie op www.deburgerij-vorden.nl.

Ckaarthouders € 2,50 korting op toegang tot nieuwe Nederlandse kunstbeurs NULLLLL

Ckaarthouders € 2,50 korting op toegang tot nieuwe Nederlandse kunstbeurs NULLLLL


Op 6 oktober 2017 gaat de nieuwste kunstbeurs NULLLLL van start in de voormalige Prodentfabriek in Amersfoort. De beurs biedt de bezoekers drie dagen de kans om van een groot aantal kunstdisciplines te genieten - van klassiek tot modern - en eventueel aan te schaffen. Daarnaast zijn er ook diverse introductie workshops waaraan men kan deelnemen, bijvoorbeeld op het gebied van fotografie, monotype, schrijven en handlettering. Van de toegangsprijs gaat een gedeelte naar de exposerende kunstenaars. Ckaarthouders krijgen € 2,50 korting (oorspronkelijke toegangsprijs € 10,-) op vertoon van een geldige Ckaart aan de kassa. Kijk voor meer informatie op www.nulllll.com.

PeperArt: kunstexpositie in kasteel Sterckshof Antwerpen

PeperArt: kunstexpositie in kasteel Sterckshof Antwerpen


PeperArt is een kunstbeurs op een unieke plek, een tweedaagse grensoverschrijdende kunstbelevenis voor zowel de kunstenaar zelf als de bezoeker. De opzet is ruim, gastvrij en intiem tegelijk, met maximaal dertig kunstenaars uit diverse landen en disciplines én jong talent. Er is rust en ruimte voor echte interactie en contact tussen de kunstenaar en de bezoeker. Deelnemers én bezoekers van de eerste PeperArt in 2016 beleefden bijzondere ontmoetingen in de ECI Cultuurfabriek Roermond. Kom de tweede PeperArt zelf meebeleven op zaterdag 16 en zondag 17 september 2017 in kasteel Sterckshof in het kunstminnende Antwerpen. Het kasteel is normaal gesproken gesloten voor publiek. Voor de kinderen zijn er op beide dagen om 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur speciale kinderrondleidingen door het kasteel en langs de kunst. Voor ouders dé gelegenheid om ondertussen kennis te maken met de kunstenaars en hun werk. Ckaarthouders krijgen gratis toegang voor twee personen (oorspronkelijke toegangsprijs € 15,-) tot de kunstexpositie op vertoon van een geldige Ckaart aan de kassa. Kijk voor meer informatie op www.peperart.com.

10% korting bij Griffioen Grafiek

10% korting bij Griffioen Grafiek


Griffioen Grafiek in Hilversum is een uitgeverij en galerij van verhalende grafische kunst. Daarin past meer dan strip alleen, ook bladmuziek, filmaffiches, politieke prenten, vintage covers van tijdschriften en originele schetsen doen dat. Griffioen Grafiek is met name gespecialiseerd in het werk van Joost Swarte. Het aanbod van zijn werk betreft onder andere zeefdrukken, posters, boeken en kaarten. Daarnaast is Griffioen Grafiek regelmatig op (strip)beurzen, denk aan de Haarlemse Stripdagen, de Stripgidsdagen van België en de KunstStripBeurs. Ckaart geeft 10% korting op de aanschaf van een Griffioen Grafiek publicatie, zoals bijvoorbeeld de twee nieuwe prenten 'Love Stories' van Joost Swarte (Formaat: 50 x 70 cm, gelimiteerde en gesigneerde piëzografie, € 125,-) en 'La femme. La vie' van Edmond Baudoin (Formaat: 50 x 70 cm, gelimiteerde en gesigneerde zeefdruk, € 50,-). Als Ckaarthouder ontvangt u tot en met 21 juli 2017 bij Griffioen Grafiek 10% korting. Vul bij uw bestelling op de website van Griffioen grafiek als promotiecode: ckaart16 in en u krijgt de korting. Meer informatie vindt u op www.griffioen-grafiek.nl.

BLIJF OP DE HOOGTEElke week komen er Ckaart aanbiedingen bij. Blijf eenvoudig op de hoogte via de nieuwsbrief.


Neem een abonnement op de nieuwsbrief

PROFITEER VAN ALLE VOORDELEN


Ckaart
De Ckaart kan u al gauw vele tientallen tot honderden euro's voordeel opleveren.


Bestel 'm nu met korting!